Eladó lakás Solymár 76 nm
Eladó lakás Solymár 76 nm
Eladó lakás Solymár 76 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7807614
Feltöltve: 9 hónapja

Solymár eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 82 millió Ft

82 millió Ft
1 078 947 Ft/m²
76 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 237 985 Ft
Második évtől
324 780 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Solymáron, a Hősök utcában, csendes és világos panorámás lakást kínálunk eladásra, csupán pár perc sétára a Templom tértől. Ez a kellemes, önálló bejáratú családi ház felső szintjén helyezkedik el, és ideális választás lehet az új otthonának. Az ingatlan tágas, amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkezik, bruttó 95, nettó 76 m2-en. Az elmúlt 5 évben jelentős felújításon esett át, beleértve a fűtési rendszert, nyílászárókat, vezetékeket és a kéményt. a gázfogyasztás rezsiköltségei is kiválóak, mindössze 1180 m3/év. Az ingatlan 26 méterre helyezkedik el a kis forgalmú utcától, így nyugodt és intim környezetet nyújt. a hálószobák és a nappali erkélye a kertre néz. a konyhából és a mellékhelyiségekből gyönyörű kilátás tárul a Kevélyekre. a lakás kényelmét az ariston kombi cirkó és légkondicionáló biztosítja. a modern, gépesített konyhabútor az ár részét képezi. Minden ablakon szúnyogháló, valamint a nappali ablakán és ajtaján redőny is van. Az ingatlanhoz tartozik egy 12 m2-es erkély, amelyet egy 3 méter széles kihúzható napernyő árnyékol. Emellett a pince szinten egy 5 m2-es száraz pincerekesz is rendelkezésre áll. a saját lépcsőházban gardrób és cipős polc is kialakításra került. Az udvarban egy gépkocsi tárolására alkalmas beállóhely található, de az utcán is lehetőség van parkolásra. a tetőtér további 15-20 m2 területű helyiséget rejt, amit igény szerint kialakíthatsz. A lakáshoz egy szép, 260 m2-es kertrész is tartozik, melyet 4 hatalmas tuja, gyümölcsfák, magnólia és rózsabokrok díszítik. Gyalog 4 percre található a Templom tér, ahol a bkv (Hűvösvölgy) és Volán busz (Árpád-híd) megállókon kívül cba, Lipóti Pékség, zöldséges, orvosi rendelő, gyógyszertár, cukrászda, két állami általános iskola és a Művelődési Ház található. Séta távolságra vannak a Waldorf intézmények (13 osztályos Fészek Waldorf Iskola, valamint a főiskolai jelleggel működő Waldorf Pedagógiai Intézet), a Lidl és a spar. Több állami és magánóvoda (Mese Óvoda, Szivárvány Keresztény Óvoda, stb.) És családi napközi is működik a nagyközségben. A háztól 100 méterre kezdődik a Nagykovácsi - Nagy-Szénási turistaút, 1,8 km-re a Petneházy lovarda és a Paprikás-patak sétaút. A vasútállomásra kék busszal és önkormányzati kisbusszal is 5 perc alatt lehet eljutni. Csendes, nyugodt, madárcsicsergős környék, mégis kiváló közlekedéssel. A ház osztatlan közös tulajdon, (jogilag rendezett használati/megosztási szerződéssel), de a lakás teljesen önálló. Ár: 82 millió Ft Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és legyen részese ennek a varázslatos otthonnak Solymáron!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
erkély
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gyula
+36 20 485 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gyula
+36 20 485 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY