Eladó telek Budapest II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu 2906 nm
Eladó telek Budapest II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu 2906 nm
Eladó telek Budapest II. kerület, Pesthidegkút-Ófalu 2906 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7357780
Referenciaszám: 267866
Feltöltve: 18 napja

Budapest II. kerület eladó külterületi telek 2906 m² telekterületű: 9,8 millió Ft

9,8 millió Ft
3 372 Ft/m²
2906 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 856 Ft
Második évtől
39 110 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSENDES, ZÖLDÖVEZETI TELEK, PESTHIDEGKÚT ÓFALUBAN! Kitűnő környezetben a II. kerületben Pesthidegkúton, nyugodt kertvárosias közegben,eladó egy 2906 nm-es telek...9.8 M Ft-ért. A telek az Ófalu szomszédságában helyezkedik el, lakóházas övezet mellett, tehát közmű elérhető távolságon belül megtalálható. (66x43) m-es déli fekvésű telek, több lehetőséget is tartogat magában, akár kikapcsolódásra, feltöltődésre vagy akár,hosszútávú befektetés gyanánt is kiváló lehetőség lehet. BESOROLÁSA: szántó KÖZMŰ: a környező utcákban 1 tulajdonos Közlekedése, megközelíthetősége kiváló, mindössze 30 perc alatt a Széll Kálmán térre érhetünk (busszal, villamossal), továbbá pár percre található több buszjárat, melynek köszönhetően könnyedén bekapcsolódhatunk a városi forgalomba. Bevásárlási lehetőség a közelben, akár a Széphalom bevásárlóközpont, Stop Shop,Spar mely szintén pár perc alatt elérhetőek, továbbá bank, posta,szabadidőközpont,óvoda, iskola, orvosi rendelő, tehát a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások, elérhető távolságon belül. A természetvédelmi területnek és a közeli Hűvösvölgynek köszönhetően, igen közkedvelt a természet kedvelők körében, mivel jó levegő, nyugalom és csend jellemzi a környéket. Amennyiben távol a város zajától, de mégis a fővárosban,abszolút zöld övezetben szeretne kikapcsolódni, akár befektetni, íme a kiváló alkalom. Lássa meg benne a lehetőséget és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Havassy Jennifer beHOME Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 627 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Havassy Jennifer beHOME Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 627 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY