Eladó ház Solymár 136 nm
Eladó ház Solymár 136 nm
Eladó ház Solymár 136 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7360107
Referenciaszám: 360051015-679
Feltöltve: 16 napja

Solymár eladó ikerház 5 szobás: 139,7 millió Ft

139,7 millió Ft
1 027 206 Ft/m²
136 m²
Alapterület
460 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 405 445 Ft
Második évtől
553 313 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
GARÁZSOS – ELADÓ BUDAPEST mellett SOLYMÁRON ÚJÉPÍTÉSŰ nagytelkes IKERHÁZ - a CSALÁDI INGATLAN gazdag KÍNÁLATÁBÓL SOLYMÁR KÖZPONTI RÉSZÉN, kislétszámú lakóparkban, ELADÓ ÚJÉPÍTÉSŰ KULCSRAKÉSZ IKERHÁZ, csendes, panorámás részen. Az ikerház 118 m2 lakóterületű, nappali+4 szobás, 460 m2 önálló telekterülettel, valamint dupla állású mélygarázs parkolóhellyel és 18m2 –es Hobbiszoba/tárolóval. A Templomtérhez és az iskolákhoz nagyon közel, mégis csendes zöld privát környezetben épülnek ezek az újépítésű ikerházak. A tájolásának köszönhetően a nap körbe járja a házat, ezért minden napszakban világos otthont kapunk. Az ELADÓ IKERHÁZ SOLYMÁR magas műszaki követelmények szerint épül, ezért minimális lesz az energiaszükséglete. Az alaprajz igény esetén még költségek nélkül változtatható! Közlekedése gyalogosan, busszal és autóval is egyaránt kiváló. Az I. ütem lakásai mind ELKELTEK!!!! Az ELADÓ CSALÁDI IKERHÁZ SOLYMÁR főbb jellemzői: • mind jogilag, mind fizikailag elválasztott ikerfél! • Porotherm 38 cm-es tégla + 15 cm szigetelés • 30cm tető szigetelés, Bramac beton cserép • hőszivattyús padlófűtés és melegvízellátás • 3 rétegű fokozott hőszigetelésű műanyag nyílászárók • 2 autónak teremgarázs hely, ahonnan saját lépcsőházon át juthatunk a lakásba • saját 18 m2- es tároló/Hobbiszoba • riasztó, kaputelefon, napelemrendszer előkészítés • 2 fürdőszoba, vendég WC • IT és TV kábel kiépítés • kerítés, elektromos tolókapu, fűtött garázsfeljáró, elektromos garázskapuval • választható burkolatok, szaniterek és belső ajtók (műszaki tartalom szerint) • napelemes közvilágítás Az ikerház magas műszaki tartalommal épül, az ár kulcsrakész ár, tartalmazza a választható burkolatokat és szanitereket, a konyhabútor nem része az árnak. A kivitelező rugalmas a belső kialakításban, számos referenciával rendelkezik. Ajánlom ezt az ingatlant azoknak, akik csendes, kellemes környezetben szeretnének, új építésű energia takarékos kényelmes otthonban élni. Közlekedése kiváló, közelben iskolák (Waldorf), bölcsőde és óvodák, valamint bevásárlás gyalogosan kényelmesen elérhetőek. Átadás: 2025. I. negyedév. Hitelügyintézésben tapasztalt független kollégám tud segítséget nyújtani.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
panoráma
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Metykó András Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 272 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Metykó András Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 272 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY