Eladó ház Pilisvörösvár 130 nm
Eladó ház Pilisvörösvár 130 nm
Eladó ház Pilisvörösvár 130 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7553097
Referenciaszám: U0044018
Feltöltve: 10 napja

Pilisvörösvár eladó ikerház 5 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
1 076 154 Ft/m²
130 m²
Alapterület
200 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 406 025 Ft
Második évtől
554 106 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Pilisvörösvár legkedveltebb, új fejlesztésű részén rendkívül csendes de a központhoz még is közeli utcájában,exkluzív,teljesen elszeparált, szinte különálló, nagyon intim,mintegy br.166nm-es,nívós megjelenésű és műszaki tartalommal bíró ikerház egyik fele. Kertkapcsolatos, páratlan adottságokkal bíró, exkluzív megjelenésű és kialakítású, új építésű ikerház fél. A földszinten közvetlen kert és terasz kapcsolatos nappali, konyha-étkező, fürdőszoba, háztartási helyiség és egy szoba beosztású. Az emeleten három hálószoba, kényelmes fürdő, közlekedő és terasz került kialakításra. A két lakás közt helyezkedik el az egy-egy állásos garázs, tehát a két lakóépület nem ér össze egymással. A ház kimondottan napos és világos, a nap teljesen körbesüti. A burkolatok és a színek igazán harmonizálnak az épület megjelenésével és nívójával. Természetesen korszerű, ultra hőszigetelésű három rétegű, riasztóval ellátott elektromos redőnyökkel felszerelt nyílászárok kerültek beépítésre, hőszivattyús, padló és mennyezet hűtő-fűtő rendszer. A kert teljesen sík felületét pázsit takarja. Buszmegálló és bevásárlási lehetőség illetve maga a központ pár perces gyalogos sétára található. Ha kimondottan hangulatos, rendkívüli adottságokkal bíró, csendes de mégis új fejlesztésű környezetben keres világos és nagyon színvonalas megjelenésű és kialakítású,modern, új építésű házat,akkor bizton állíthatom,hogy megtalálta amit keresett.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kalicz Zoltán Otthon Centrum - Solymár - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kalicz Zoltán Otthon Centrum - Solymár - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY