Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budatétény 105 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budatétény 105 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budatétény 105 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7962042
Referenciaszám: H479407-4563638
Frissítve: ma

Budapest XXII. kerület eladó ikerház 4 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
618 095 Ft/m²
105 m²
Alapterület
350 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó CAMPONÁHOZ közeli, kis forgalmú utcáról nyíló, hagyományos építési stílusú családi ház fele. LOKÁCIÓ: Remek közlekedésű, a családok számára elengedhetetlen bevásárlási lehetőségek ALDI, LIDL, TESCO, CAMPONA valamint gyógyszertár néhány perc alatt elérhető. SZERKEZET: Jó statikai állapotú, vastag falak, fa nyílászárók. A ház földszintes, ezért könnyedén akadálymentessé tehető. A 350 nm-es kertrészen egyaránt kialakítható díszkert, veteményes, gyerekek számára kisebb játszórész is úgy, hogy még kocsibeállásra is marad elegendő terület. A ház jelen állapotában is lakható, de felújítás során új tulajdonosa igényei szerint lakásnak vagy irodának is kialakítható. ELRENDEZÉSE KLASSZIKUS: A 105 nm-en jelenleg 1 kisebb dolgozó- vagy hobbiszoba, valamint 3 nagy méretű, jól bútorozható szoba található. A családi együttléteket egy étkezős konyha teszi lehetővé, de igény szerint ezt a legnagyobb szobával egybenyitva 40 nm-es tér nyerhető, ami amerikai konyhás nappalinak is alkalmas. A tágas fürdőszobában zuhanyzó található, a WC külön helyiségben kapott helyet. Egy gardrób szoba gondoskodik róla, hogy minden holmi kényelmesen elférjen. Az elrendezés kuriózumai közé tartozik még egy 2,3 nm-es, ablakos helyiség, mely a vizesblokkok közelében található, így igen jól hasznosítható akár háztartási helyiségként, kamraként vagy második mosdóként is. KÖZMŰVEK: Víz, csatorna, villany és gáz van a házban. A ház fűtéséről és melegvizéről jelenleg egy Ariston GÁZ KAZÁN gondoskodik. Minden közmű külön mérőórával rendelkezik. AJÁNLOM: -Fiatal pároknak vagy családoknak, akik nem riadnak vissza a felújítási munkáktól, hogy maguk alakíthassák ki álmaik otthonát egy remek adottságú kertvárosi környezetben. -Iroda kialakítására -Időseknek, akik még szeretnének kertészkedni. Az ingatlan a vételára kifizetése után azonnal birtokba vehető. AZ INGATLAN MEGTEKINTHETŐ: - Személyesen, - Online személyes bejelentkezéssel, FINANSZÍROZÁSBAN ONLINE ÜGYINTÉZÉSSEL IS SEGÍTÜNK: - Bank-független hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK ügyintézéssel várják. - Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Bővebb információval kapcsolatban vagy időpont egyeztetés miatt kérem hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
kocsibeálló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinki Szabolcs Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinki Szabolcs Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY