Eladó ház Budapest II. kerület, Máriaremete 189 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Máriaremete 189 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Máriaremete 189 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7537452
Referenciaszám: H458850
Feltöltve: 18 napja

Budapest II. kerület eladó ikerház 5 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
1 052 910 Ft/m²
189 m²
Alapterület
455 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 577 549 Ft
Második évtől
788 184 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Máriaremetén szép panorámás déli fekvésű 910 nm nagyságú telken 2019 ben épült nettó 189 nm-es modern minimál stílusú ikerház igazi kompromisszumok nélküli prémium minőségben rendkívül alacsony rezsiköltségekkel eladó, Kialakítás: Pinceszint: - a pinceszinten egy kétállásos garázs, valamint tároló található - a lakások már innen külön bejáraton és közlekedőn keresztül elérhetőek. Földszint: - A két bejárat középre az épület súlypontjába került. - innen nyílik egy közlekedő, valamint a lépcső, ami vertikálisan összeköti a szinteket, szintén az épület középpontjában - a fürdőszoba az épület hátsó részébe került, míg a nappali, étkező, konyha a kilátás felé nyílik meg. - a nappali egy dél nyugati tájolású terasszal is rendelkezik. Emelet: - az emeleti közlekedőből nyílik egy fürdőszoba és egy wc valamint három hálószoba. - két szoba DNY-i irányba a kilátás felé van tájolva, egy pedig ÉK-i irányba a kert felé. Ez utóbbi közvetlen kertkapcsolattal is rendelkezik egy nyitott terasz formájában. - a szobák részben földig érő, kilátást erősítő, részben pedig 40 cm parapetes, „beülős” nyílászárókat kaptak. Tetőtér: - a tetőtéri közlekedőből egy fürdőszoba és egy szülői háló nyílik amely panorámás teraszkapcsolattal rendelkezik. - a tetőtéri terasz körbe fut a házon, és ÉNY-i illetve DK-i irányba kiszélesedik, a kilátás felé megnyílva. Az épület két évet használt kifogástalan újszerű állapotú ! További információért hívjon bizalommal !!!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Terasz:
33 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bóka Balázs Otthon Centrum - Budakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bóka Balázs Otthon Centrum - Budakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY