Eladó telek Piliscsaba, Fényesliget, Kenderesi út 38/2. 1200 nm
Eladó telek Piliscsaba, Fényesliget, Kenderesi út 38/2. 1200 nm
Eladó telek Piliscsaba, Fényesliget, Kenderesi út 38/2. 1200 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7989099
Frissítve: 2 hónapja

Piliscsaba eladó építési telek 1200 m² telekterületű: 27,5 millió Ft

27,5 millió Ft
22 917 Ft/m²
1200 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 974 Ft
Második évtől
109 746 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Piliscsabán, a Klotildliget vasútállomás közelében eladóvá vált egy építési telek, teljesen sík, Lke-1/a (laza beépítésű, túlnyomó részben kialakult kertvárosias lakóterület) övezeti besorolású, beépítésre alkalmas. A telken nem található építmény, a közútról saját magánúton érhető el, a magánutat az ár tartalmazza. Minden közmű az utcáról bevezethető, a közműcsatlakozásokhoz az elvi nyilatkozatok rendelkezésre állnak. A környék csendes, ugyanakkor jól megközelíthető, kulturált lakóközösség lakja. A telek Lke-1/a övezetbe tartozik, beépíthetősége 25%, legnagyobb épületmagasság 6 m, így akár többgenerációs ház is épülhet rá, de befektetési célra is kiváló választás. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes. Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek, köszönöm! ________________________________________________________________________ In Piliscsaba, near the Klotildliget railway station, a building plot has become available for sale, completely flat, zoned Lke-1/a (loosely built, predominantly developed suburban residential area), suitable for building. There are no buildings on the plot, it is accessible from the public road by a private road, the private road is included in the price. All utilities can be connected from the street, the declarations of principle for the utility connections are available. The area is quiet, yet easily accessible, with a cultured residential community. The plot is zoned Lke-1/a, buildability 25%, maximum building height 6 m, so it can be used for multi-generational houses, but it is also an excellent choice for investment purposes. The property is free of lawsuits, encumbrances and claims. Please do not contact real estate agents, thank you!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Belányi Zsolt
+36 20 964 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Belányi Zsolt
+36 20 964 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY