Eladó telek Dunabogdány, Kutyhegy 712 nm
Eladó telek Dunabogdány, Kutyhegy 712 nm
Eladó telek Dunabogdány, Kutyhegy 712 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7375398
Referenciaszám: M220656
Feltöltve: 17 napja

Dunabogdány eladó építési telek 712 m² telekterületű: 21,9 millió Ft

21,9 millió Ft
30 759 Ft/m²
712 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 64 485 Ft
Második évtől
87 398 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Dunakanyar legszebb fekvésű településén, Dunabogdányban eladó egy 712 m2 területű, örök panorámával rendelkező belterületi építési telek. A telek gondozott, szinte szabályos négyszög alakú. Villany az ingatlanban, víz, gáz az utcában, csatorna nincs. Természetben aszfaltút mellett, télen is jól megközelíthető helyen található. A helyi építési szabályzat szerint Lke-4 övezeti besorolásban, (Kertvárosi lakóövezet) ami 25 %-os beépíthetőséget, azaz közel 200 m? alapterületű fő és mellékrendeltetésű épület együttes létesítését engedélyezi. A kertvárosias lakóterület övezeteiben elhelyezhető: a) Fő rendeltetésű épületként: legfeljebb kétlakásos lakó, a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, hitéleti, oktatási, egészségügyi, szociális, kulturális, a megengedett lakásszámot meg nem haladó vendégszobaszámú szállás, sport b) Mellékrendeltetésű épületként: személygépkocsi tároló, szauna, télikert, barkácsműhely, állattartó épület. A házban, nappali/étkező/konyha egy légtérben, fürdőszoba, és két fél szoba található. Itt a kertvárosi lakóövezetben működik a Dunabogdányi Hegylakók Egyesülete, melynek köszönhetően 2016 decembere óta térfigyelő-rendszer működik a területen. A közösség folyamatosan építi és szépíti ezt a környezetet. A faluban minden megtalálható; pékség, két tannyelvű óvoda és iskola, teniszpálya, uszoda, étterem, boltok, Pisztrángos, szabad strand, stb. A terület folyamatosan fejlődik és költöznek ide a nyugalomra vágyók. Az ingatlan teljesen jogtiszta, az per- és tehermentes. Ritka és jó lehetőség a Duna-kanyar egyik legszebb fekvésű településén ilyen panorámával rendelkező ingatlan, ahol lakóház is építhető. A faluban minden (orvos, gyógyszertár, hentes, cukrász, pékség, boltok) szolgáltatás megtalálható, és kulturált szabad strand is csak itt működik. Kérem keressen bizalommal , Jöjjön nézze meg kivételes ár és lehetőség !

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lantos Attila Csaba Szentendre Dunakanyar körút 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lantos Attila Csaba Szentendre Dunakanyar körút 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY