Eladó ház Üröm 106 nm
Eladó ház Üröm 106 nm
Eladó ház Üröm 106 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8040016
Referenciaszám: HZ066190-4602200
Frissítve: ma

Üröm eladó családi ház 4+1 fél szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
1 132 075 Ft/m²
106 m²
Alapterület
450 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 271 Ft
Második évtől
475 287 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 107 nm-es passzívház jellegű AA energiaigényű önálló családi ház 450 nm-es telken, Ürömön.A ház jelenleg 40 %-os készültségen van így bárki saját igényei és ízlése szerint alakíthatja tovább. Thermo- block elemekből épült, központi szellőztető rendszerrel, így biztosítva a mindig friss levegőt.Világos és napfényes a nagy ablakoknak köszönhetően. Az amerikai konyhás nappali mellett 5 szobával és nagy teraszokkal rendelkezik.A hűtés-fűtést hőszivattyú biztosítja.Az épület rendkívűl kedvező energiaigénye miatt a fűtési költség minimális.A kivitelező vállalja az okosotthon teljes befejezését. A kulcsrakész állapot ( még kb. 129 M. Ft. ) mellett a kertépítést, növények telepítését, öntözőrendszerrel, gyepszőnyeggel. Egy kerti ,- és egy hulladéktároló kialakítását, motoros zsalúziát, redőnyt, szúnyoghálót, gépesített konyhabútor szerelését.A kivitelező régóta foglalkozik hasonló passzívház rendszerű ingatlanok építésével. Magas minőségű referencia munkáit meg lehet tekinteni a környéken.Kiváló választás mindenkinek, a családi házas környezet, a jó közlekedési, bevásárlási lehetőségek miatt.Közelben van buszmegálló, bolt, óvoda iskola.Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyha
alacsony közös költség

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gelu Ibolya Gyöngyi Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 211 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gelu Ibolya Gyöngyi Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 211 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY