Eladó ház Dunavarsány 96 nm
Eladó ház Dunavarsány 96 nm
Eladó ház Dunavarsány 96 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7727883
Referenciaszám: HZ078046
Frissítve: 17 napja

Dunavarsány eladó családi ház 3 szobás: 96 millió Ft

96 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
96 m²
Alapterület
580 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 278 616 Ft
Második évtől
380 230 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunavarsányban eladó egy 580 nm-es új építésű Lencsés Duna parti 96 nm-es önálló családi ház. Thermo-Block 35 cm es külső falazattal, melyre 15 cm -es külső szigetelés is került!Ha csendes és nyugodt környezetben szeretne élni! Akkor ezt látniuk kell! Az épület világos, tágas belső elrendezésű melyekben a következő helyiségek kerültek kialakításra: előszoba, wc, fürdő-wc, háztartási helyiség, nappali-konyha-étkező, három külön nyíló szoba és egy hatalmas fedett terasz.  A terasz a nappalival közvetlen kapcsolatos mely a Lencsés Dunára néz.  A fűtést H-tarifás óráról működtethető hűtő fűtő klímák biztosítják illetve TOKYOSOLAR MAT 150-180-12.0 fűtőszálas szőnyeg biztosítja. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. A nyílászárók korszerű  3 légkamrás fehér műanyagok. A tetőn 30 cm-es kőzetgyapot szigetelés biztosítja az otthon megfelelő hőérzetét télen és nyáron egyaránt. Az udvar körbekerített kivéve a Dunai részét. Az autók parkolása az udvarban és a ház előtt is megoldható. A nagy kapuhoz az elektromos áram kiállasra került. Így már csak egy elektromos kapumotort kell felszerelnünk, hogy ne kelljen kiszállni az autóból ha be szeretnénk állni az udvarra.Ha megtetszett Önnek az ingatlan! Kérem hívjon bizalommal akár hétvégén is. Amennyiben hitelre lenne szüksége a vásárláshoz? Akkor abban is tudok segíteni. A hiteltanácsadó kollégával már 7 éve dolgozom együtt. Aki teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel tudja biztosítani a vételár megfizetését.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2022
Erkély:
34,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 670 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 670 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY