Eladó ház Budapest III. kerület, Ürömhegy 233 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Ürömhegy 233 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Ürömhegy 233 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7821656
Referenciaszám: 213305701
Frissítve: 17 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 6 szobás: 349 millió Ft

349 millió Ft
1 497 854 Ft/m²
233 m²
Alapterület
625 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 012 887 Ft
Második évtől
1 382 293 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy luxus igényeket kielégítő önálló családi ház medencével, III. kerület D-DNY-i tájolású, napfényes lejtőjén. A lenyűgöző, Hármashatár- hegyi panorámával rendelkező, kétszintes épület 201 m2 nettó alapterületű, melyhez 625 m2 telekrész tartozik. A tágas belső terekkel rendelkező lakás földszintjén nappali-étkező-konyha, kamra, dolgozó, háztartási helyiség, zuhanyzós fürdő és egy két beállásos garázs kapott helyet. Az emeleten 4 nagyméretű szoba, valamint 2 fürdő található, a teraszokról pedig lélegzetelállító kilátás nyílik a Budai-hegységre. Az épület teljes szélességében végig húzódó, hatalmas, 51 m2-es földszinti teraszhoz kapcsolódó medence nyugodt pihenést biztosít kicsik és nagyok számára egyaránt. A magas műszaki tartalommal megépülő lakás hűtés-fűtését hőszivattyú biztosítja majd, mely minimális fenntartási költségeket garantál. A családi ház a III. kerületi Ürömhegy csendes, zöldövezeti utcájában épül, új építésű ingatlanok szomszédságában. A környék az utóbbi években rohamos fejlődésnek indult, cégünk is számos sikeres fejlesztést tudhat maga mögött ezen a területen. A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges: iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, mind néhány percen belül elérhető. Az aranyvölgyi vonat-, illetve buszmegálló sétatávolságra van, melynek köszönhetően tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan elérhető a belváros. Az Árpád-híd autóval csupán 10 perc.   Irodánk segíti ügyfeleit abban az esetben is amennyiben a vásárláshoz: -ingatlant kell értékesíteni -hitelre lesz szüksége -állami támogatást szeretne igénybe venni -asztalosra, kertészre egyéb szakemberre van szüksége   Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
AA (2016-2023-as besorolás)
luxus
garázs
panoráma
bútorozatlan
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sződy Zsuzsanna Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 200 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sződy Zsuzsanna Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 200 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY