Eladó ház Budapest II. kerület, Remetekertváros, Rákóczi 254 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Remetekertváros, Rákóczi 254 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Remetekertváros, Rákóczi 254 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7505763
Frissítve: 1 éve

Budapest II. kerület eladó családi ház 4 szobás: 236,9 millió Ft

236,9 millió Ft
932 677 Ft/m²
254 m²
Alapterület
1052 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 687 544 Ft
Második évtől
938 296 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Magánszemélyként kívánom értékesíteni a tulajdonomban álló per, teher- és igénymentes önálló családi házat, ezért közvetítők segítségét nem kérem, köszönöm. Az ingatlan Budapest II. kerületében, Remetekertváros csendes, mellékutcájában, családi házas elegáns környéken található. Gyalogosan is minden elérhető, ami a hétköznapi élethez szükséges, ugyanakkor autóval csak néhány perc távolságra vannak nemzetközi iskolák, (a francia, amerikai iskola, waldorf iskola), valamint számtalan bevásárlási lehetőség, és a Hűvösvölgyi végállomás. Az ingatlant Unk János tervei alapján a még ma is működő Pylon amerikai magyar építészeti kft kivitelezte. Az építés 1993-ban fejeződött be. Az elkészült háznak 1994-ben a Szép Házak magazin oldalakat szentelt. Unk János és irodája még ma is aktívan működő vállalkozás, ezért a ház teljesen leinformálható, Rendelkezésre áll az építéssel kapcsolatos összes terv, számla, bizonylat, határozat, végzés, engedély. A végeredményt tekintve az 1000 négyzetméteres telken egy bruttó 254 négyzetméteres ház áll, továbbá a kert végében egy kerti tároló, komposztáló, fatároló kapott helyet. Az alsó szinten 2 állásos garázs,, mosókonyha, kazánház, tárolók, műhely lett kialakítva. A garázsba való beállást segíti a motoros kertkapu és motoros garázsajtó, továbbá a fűtött gépkocsifelhajtó. Az alsó szintről közvetlen bejutás biztosított a házba a belső lépcsőházon keresztül. Egy szinttel feljebb került kialakításra egy teraszkapcsolatos gépesített konyha-étkező, szintén teraszos nappali, kandallóval. Az alsó szinten egy további kertre néző étkező található. A házba lépve egy nagy méretű előszoba fogad, gardróbbal és vendég wc-vel. Az alsó szint minden irányban körbejárható, a lépcsőház világos és nyitott, köszönhetően a tetőablakoknak és a 7 méteres belmagasságnak. Alsó szint alapterülete : 101 négyzetméter. Az emeleten a fő hálószoba saját, nagyméretű kétszemélyes fürdőszobával, és saját nagy méretű gardróbbal rendelkezik. Szintén az emeleten kapott helyett egy vendégszoba, saját külön fürdőszobával és szintén saját gardróbbal. A dolgozószoba a két hálószoba között helyezkedik el amit a lépcsőházból feljőve a közlekedőből lehet megközelíteni. A szoba méretéből adódóan hálószoba funkciót is be tud tölteni. Emelet alapterülete: 99 négyzetméter A szinteltolásos ősfás kert rendszeresen gondozott. A házban klima és fávfelügyeletre kötött riasztórendszer található. A fűtést és melegvizet Vaillant kazán biztosítja. Az elektromos rendszer új biztosítéktáblát kapott a földszinten és a műhelyben egyaránt. 3 X 25A fázis biztosítja a ház jelenlegi, és a jövő terveihez megfelelő áramellátást. A ház minőségi anyagok felhasználásával épült kívül belül egyaránt. Műanyag nyílászárók Amerikából, tömörfa bejárati ajtó, tömörfa lépcsők és fa padló. Bramac tetőcserép és Porotherm 30 cm-es téglafalak. Telek mérete: 24m széles és 44m hosszú, így a ház előtt 4 autó is tud parkolni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
ipari áram
összkomfortos
fűtött garázs
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
étkező
gardrób
terasz
pince
műhely
mosókonyha
kábeltévé
internet
riasztó
kaputelefon
klíma
kandalló
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Juhász Zoltán
+36 20 852 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Juhász Zoltán
+36 20 852 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY