Eladó ház Budapest II. kerület, Budaliget 200 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Budaliget 200 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Budaliget 200 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7920870
Referenciaszám: H477369
Frissítve: 18 napja

Budapest II. kerület eladó családi ház 8 szobás: 185 millió Ft

185 millió Ft
925 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
838 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 536 917 Ft
Második évtől
732 734 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ Budaliget legcsendesebb részén egy nettó 838 m2-es telken egy 200 m2-es, 3 szintes, kétgenerációs lakhatásra is alkalmas családi ház, két gépkocsi beállására alkalmas elektromos kapuval ellátott garázzsal, plusz két felszíni és két kültéri felszíni parkolóval. Remek terek megvalósítása kapott itt teljes teret ebben a házban, ám további álmoknak is adva lehetőséget. Sok típusú családi élet válik elérhetővé az ingatlan beköltözésével. Gyönyörű ősfás környezetben, csendes zsákutcában, a természetvédelmi terület mellett helyezkedik el. Összesen 8 szoba (amiből 5 teljeskörűen felújított), 3 fürdőszoba-wc és egy különálló toalett szolgáltatja a teljes kényelmet. A 3 konyhából 1 teljesen működő, de a másik kettőben is lehetőség van a teljes kialakításra, ugyanis a kiállások biztosítottak. Minden szinten új műanyag nyílászárók vannak, gáz-kombi cirkó a fűtési rendszer, amelyek a ház szigetelésével együtt felelnek az alacsony rezsiköltségért. Új tetőszerkezet, eresz, új burkolatok, valamint a vezetékcserék lettek a falban, így mindezek együtt teszik lehetővé az ingatlan élvezhetőségét. A garázs egy szerelőaknával is rendelkezik, valamint egy plusz tároló is helyet kapott odabent. Terasz, erkély, valamint egy hatalmas kert teszi lehetővé az ingatlan maximális kihasználását, igény esetén pedig medence kiépítésére is van lehetőség. A ház földszintjén pluszban egy teljesen különálló lakrész (nappali-konyha, fürdőszoba-wc, háló- valamint gardróbszoba) lett kialakítva, biztonsági bejárati ajtóval felszerelve. Ez alkalmas lehet vendég lakrésznek, kamasz dühöngőnek vagy akár bevételi forrásként kiadható kislakásnak is. Csendes környezet és remek lehetőségek várják a ház új tulajdonosait.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Péter Henriett Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Péter Henriett Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY